Localizare

cam-3-e.jpg

Complexul Rezidențial London Residence este amplasat în partea de Nord a Capitalei, într-o zonă liniștită, ferită de aglomerația orașului. Ansamblul de case este unul elegant și primitor, dar care oferă totodată acces rapid în toate zonele Capitalei. Prin intermediul Șoselei de Centură a Bucureștiului, poți ajunge rapid în diferite puncte cheie ale orașului.

În plus, datorită amplasării London Residence, ai acces la Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la doar câteva minute distanță de mers cu mașina, la diferite complexe comerciale, la mijloace de mers în comun și la tot felul de alte facilități similare. Vei beneficia de utilități premium, gaze, canalizare și apă curentă, totul pentru a te bucura de o experiență de neuitat ca rezident al complexului.

Pe o arie de 1 km găsești două magazine alimentare, Lidl și Mega Image, situate în vecinătatea complexului rezidențial. Băneasa Shopping Center este situat tot în apropiere, la doar 10 minute de mers cu mașina. În plus, London Residence este situat foarte aproape de autostradă, cu acces rapid la transport public: stația de metrou Pipera este la distanță de 1 minut de mers pe jos. Iar în cazul în care ai copii, ținem să menționăm și faptul că școala și grădinița din Otopeni se află la doar 1km distanță, fiind soluția ideală pentru studiile pe care le vor urma cei mici.

Mijloace de transport
- Transport public - 1 minut de mers pe jos
- Stația de metrou Pipera
- Centura București
- Autostrada București-Ploiești
- Aeroporturile Băneasa și Otopeni

Unități de învățământ
- Gradinița ”Universul Copiilor”
- Gradinița ”Dreamland”
- Gradinița ”Alphabet House”
- Gradinița ”Aricel”
- Școala ”Little London”
- Happy Children Academy
- British School
- Mark Twain International School
- Olda Gudyn International School
- American International School
- Liceul Francez ”Anna Aslan”
- Academia de Poliție Al. I. Cuza

Centre comerciale și magazine
- Baneasa Shopping City
- Lidl - 1km
- Billa
- Ikea
- Mega Image - 500m
- Decathlon - 10 minute

Alte atracții
- Zoo Băneasa
- Water Park Otopeni
- Biserica ”Sfântul Dimitrie”