DESPRE NOI

Echipa London Residence este formată din constructori și proiectanți cu vastă experiență în domeniu. După ce ani de-a rândul am lucrat pentru proiecte de renume din România sau din străinătate, am decis că este timpul să punem bazele propriei noastre companii și, materializând tot ceea ce am învățat de-a lungul timpului, să putem oferi clienților noștri facilități moderne, la cele mai accesibile prețuri.

Proiectul în derulare are un scop bine definit: încercăm să oferim fiecărui client un loc pe care să-l numească acasă. Fiecare locuință construită de noi este realizată la cele mai înalte standarde, respectând ultimele norme în vigoare. Ansamblul cu circuit închis este unul modern și primitor, care propune viitorilor proprietari facilități complexe, imposibil de egalat.

Am luat în calcul toate nevoile pe care viitorul proprietar le-ar putea avea. London Residence este amplasat la doar câțiva kilometri de București, în zona Tunari-Otopeni. Suprafața găzduiește un total de 12 case, dotate cu grădină proprie și diferite utilități.

cam-5-e.jpg
  • Finisaje personalizate – asigurăm servicii complete de finisare a locuințelor, iar gresia, faianța, parchetul și ușile interioare pot fi personalizate în funcție de dorințele viitorului proprietar.
  • Utilități complete – absolut toate casele beneficiază de instalații electrice complete și sigure, instalații sanitare, centrale termice, tâmplărie PVC, geamuri termopan și termoizolare.
  • Construcții de calitate – locuințele respectă ultimele norme în vigoare și se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. Casele sunt solide și promit rezistență în timp.
  • Prețuri accesibile – ofertele variază la London Residence, astfel că îți poți achiziționa propria locuință la cel mai bun preț. În funcție de serviciile dorite și de tipul locuinței alese, putem aplica diferite discount-uri sau reduceri de preț. În plus, oferim și opțiunea de achiziționare prin intermediul programului ”Prima Casă”, un ajutor benefic pentru tinerii căsătoriți.

COMUNITATE

Dacă ești în căutarea unei locuințe înconjurată de liniște și bună-dispoziție, complexul London Residence este alegerea cea mai potrivită! Vei fi întâmpinat de o comunitate primitoare, formată din persoane similare ție, alături de care vei putea împărtăși gânduri și idei, oameni care se vor transforma curând în prietenii tăi.